REGLEMENT

REGLEMENT

Ordensregler:

1)   Borde og bænke må ikke tages med ud, brug i stedet de gamle, som hænger på bagsiden af huset. Disse skal hænges på plads efter brug.

 2)   Fiskeri og surfing herfra er ikke tilladt. Ej heller sejlads med motor.

 3)   Respekter diverse indhegnede arealer.

 4)   Dette er privat ejendom, ejet af Klitdivisionen, Det Danske Spejderkorps. OVERNATNING OG OPHOLD KUN TILLADT EFTER AFTALE MED UDLEJER          

 5)   Læg rafter og brænde på plads efter jer.

6)   Spar på brændet.

 7)   Sluk altid bål inden afrejse.

 8)   Dæk huller til og læg græstørv tilbage på plads.

 

”Styr på affaldet” – regler:

1)    Straks ved ankomst, sætter I sække i de skraldespands stativer ved hytte og rundt om på pladsen, som I har tænkt jer at benytte. Husk også poser til affald på toiletterne.

 2)    Vådt affald, køkkenaffald o. lign. skal i en plastpose og der skal bindes knude på, inden det kommes i papirskraldesækkene.

 3)    Glasskår og andre skarpe genstande skal pakkes grundigt ind i avis eller lign. inden de kommes i sækken, så skraldemanden ikke skær sig.

 4)    Affald, papir, plast, cigaretskod, dåser, tov stumper mv. hører ikke hjemme i naturen og rundt om på lejrpladserne. Det hører hjemme i skraldespanden.

 5)    Fyldte sække lukkes med snor og sættes i affaldsskuret.

 6)    Alt affald og alle affaldssækkene skal ned i affaldsskuret ved afrejse. Der må ikke efterlades sække i affaldsstativerne, heller ikke selvom de ikke er fulde.

 7)    Tomme flasker tages med hjem. Fyldte kan evt. efterlades til hyttevagten :O)

 8)   Sørg for at der ser pænt ud i affaldsskuret og alle sække står pænt osv. Ellers vil skraldemanden ikke tage det med

 

 Brænde og rafte – regler:

1)    Rafterne er til lejrarbejde mv. – ikke til brænde!!!!!!!!

2)    Rafterne skal lægges på plads efter brug, sorteret i størrelse. Må ikke røre jorden.

3)    Brændet er ejet af Klitdivisionen – og derfor er det kun os selv + lejere af plads + hytte, der må bruge af brændet. Det betragtes som tyveri, hvis andre henter af/benytter sig af vores brænde.

4)   Spar på brændet.

5)   Der er sav og brændekløver i hytten, så de store stykker kan laves til passende stykker.

 6) Sank meget gerne kvas og grene imellem træerne hele vejen rundt om lejrpladsen – men kun inden for vores grund/hegnet. Vi vil være meget taknemmelige, hvis det er det er det I bruger når I skal have ”hyggebål”.

 

”Sådan holder vi musene væk” - regler:

1)     Alle gryder, stegepander o. lign. vendes på hovedet og placeres i skabet. Grydelåg skal stå på højkant inde i skabet.

2)    Opvaskebaljerne skal vendes på hovedet og placeres på træ risten under køkkenbordet.

3)    Opvaskebørsterne hænges på krogene over vasken.

4)    Alt køkkengrej, tallerkener, bestik, kopper, kander, rengøringsmidler mv. lægges i de aflukkede plastkasser og lågene lukkes omhyggeligt.

5)    Opbevar jeres madvarer i køleskabet og resten i lukkede beholdere.

6)    Alle hyttens klude og andet vådt rengørings grej som I har benyttet, hænges op til tørring på sømmene i køkkenet, så hyttevagten kan finde det og tage det med hjem til vask.

 7)    INTET, og vi mener INTET, efterlades i hytten når I rejser hjem. Dvs. at I tager ALT det med jer, som I medbragte. Det gælder også aviser, stearinlys, køkkenruller, tebreve, kaffefiltre, krydderier, sukker, osv.

 8) Gør ordentlig rent efter jer når I rejser (se rengørings vejledning)